Tussenjassen

Tussenjassen van Just Brands

Tussenjassen zijn echte must-haves om de tijd tussen de seizoenen te overbruggen. Ga voor een veelzijdige tussenjas als het bijvoorbeeld nog net te warm is voor je winterjas, of net te koud om zonder jas op pad te gaan. Hoe jouw plannen er ook uitzien, we hebben diverse tussenjassen waar je alle kanten mee op kunt. Of je voorkeur nou uitgaat naar PME Legend, Cast Iron of Vanguard, bij Just Brands vind je de perfecte tussenjas voor elke gelegenheid!

Comfortabele tussenjassen voor heren

De tussenjassen van PME Legend, Cast Iron en Vanguard zijn gemaakt van mooie, hoogwaardige materialen die je beschermen tijdens diverse weersomstandigheden. Slimme features en doordachte details geven elke herenjas een eigen, stoere look. Ze zijn perfect met de rest van de collecties te combineren. Bekijk het aanbod online of kom gezellig naar een Just Brands store. Hulp nodig? Onze stijlcoaches helpen je natuurlijk graag bij het vinden van een tussenjas die perfect bij jouw wensen en voorkeuren past!

Tussenjassen voor elke gelegenheid

Tussenjassen zijn er in allerlei modellen, fits en kleuren. Van een stoer shirt jacket van PME Legend, een comfortabel overshirt van Cast Iron tot een stijlvolle tussenjas van Vanguard, bij Just Brands wacht er een groot aanbod aan tussenjassen om door jou ontdekt te worden! Onze waterdichte of waterafstotende tussenjassen zijn onmisbaar bij regenachtig weer. Ook met een winddichte tussenjas lig je altijd goed. Bij mooi weer zijn ook onze shirt jackets en spijkerjassen voor heren perfecte tussenjassen. Deze items zijn niet alleen perfect als een comfortabele extra laag, maar geven elke outfit ook een stoere look.

Tussenjassen online bij Just Brands bestellen

Ontdek onze tussenjassen voor heren in de Just Brands webshop. Bekijk alle stijlen, fits en features en kies de tussenjas die het beste bij je past. Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd via DHL. Je ontvangt jouw bestelling direct vanuit onze vestigingen in Nederland, waardoor je zeker kunt zijn van een snelle levertijd.

Vragen?