Openingstijden

Nu gesloten

Maandag
12:00u - 18:00u
Dinsdag
10:00u - 18:00u
Woensdag
10:00u - 18:00u
Donderdag
10:00u - 21:00u
Vrijdag
10:00u - 18:00u
Zaterdag
10:00u - 18:00u
Zondag
12:00u - 17:00u

Contact

Oudegracht 115-117

3511 AG Utrecht

The Netherlands

030 820 1135

Route

Sinds 2014

In de Domstad vind je op een geweldige locatie de 11e winkel van Just Brands! Gelegen aan de Oudegracht, boven de werven en werfkelders van Utrecht, bevindt zich onze mooie winkel.
In de Just Brands Store Utrecht wordt iedereen die langsloopt enthousiast ontvangen en bijna letterlijk naar binnen getrokken. Mannen worden hier blij, slagen altijd en krijgen (indien gewenst) advies van onze ervaren medewerkers. De winkel is kenmerkend vanwege de grote jeanswand met strak gevouwen broeken die de winkel in tweeën splitst. PME Legend beslaat één helft van de winkel, waar de wereld van de cargo piloot tot leven komt, aan de andere kant van de jeanswand vind je Vanguard en Cast Iron. De magie van de winkel vind je bij de paskamers achterin de winkel. Hier worden verhalen gedeeld, muziek gemaakt met behulp van verschillende instrumenten en vooral veel gelachen! Het blij maken van bezoekers wordt hier naar een ander niveau getild. Kom langs en ervaar de sfeer!

Onze brands

PME Legend

PME Legend is een lifestyle kledingmerk dat symbool staat voor vrijheid, mannelijkheid en avontuur. Merkwaarden die we vertalen via de wereld van de cargo pilot en zijn klassieke propellervrachtvliegtuig. De wereld van PME Legend is geïnspireerd door de extreme, intense en veeleisende omstandigheden waarin vrachtpiloten hun dagelijkse werkzaamheden uitvoeren met hun klassieke Amerikaanse propellervliegtuigen. Een heritage die je terugziet in elke PME Legend-collectie.

VANGUARD

Vanguard is een modern, casual lifestyle kledingmerk waar vakmanschap en authenticiteit centraal staat. De Vanguard-man ziet er graag goed uit, heeft oog voor detail, waardeert kwaliteit en houdt van een comfortabele pasvorm. We halen onze inspiratie uit de stoere, mannelijke wereld van custom built Café Racers, waar vrijheid en avontuur de basis is. Door dit te combineren met dressed up herenkleding en de denimcultuur creëeren we een eigen casual, maar geklede urban look.

CAST IRON

Een jong, casual lifestyle kledingmerk met een moderne dressed up twist, wat je direct terugziet in het gebruik van materialen, de manier van ontwerpen en het toepassen van onderscheidende, unieke details. Cast Iron is stoer, mannelijk en heeft een rebelse kant, waar elke man zich in kan herkennen. We volgen niet, maar dagen uit. Met een unieke, hoogwaardige collectie die direct aanvoelt als een klassieke Ford Mustang: elegante designs met karakter en een tijdloze uitstraling.

Vragen?