Openingstijden

Nu gesloten

Maandag
12:00u - 18:00u
Dinsdag
10:00u - 18:00u
Woensdag
10:00u - 18:00u
Donderdag
10:00u - 21:00u
Vrijdag
10:00u - 18:00u
Zaterdag
10:00u - 18:00u
Zondag
12:00u - 18:00u

Contact

Spuistraat 14-16

2511 BD Den Haag

The Netherlands

070 346 5699

Route

Sinds 2009

Midden in de sfeervolle Spuistraat van Den Haag bevindt zich de tweede winkel van Just Retail. Die uitgegroeid is van 140m2 tot 600m2 winkeloppervlakte, verdeeld over 2 etages, inmiddels een heus Haags begrip.

Gestart in 2005 als de “Pall Mall Cast Iron Store”, en later overgegaan tot Just Brands Store, bevinden wij ons tussen tal van bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan Het Binnenhof, maar ook de Hofvijver en het Paleis Noordeinde mogen niet vergeten worden.

In onze winkel waar alle Brands tot zijn recht komen, ondervind je een ware tijdsprong naarmate je de winkel verder ingaat. Van de Douglas Dakota DC-3 tot de Curtiss Commando, met een overgang naar de authentieke lifestyle label voor een moderne, sophisticated Vanguard man. Tot de vintage, robuust en mannelijk Cast Iron dragende, met een rebels randje en een milde opstandigheid, man! Een bezoek aan onze winkel is altijd de moeite waard en dan hebben wij het nog niet eens over het team gehad! Als Just Brands één grote familie is, dan is Den Haag de grote oom!

Ook wij van Den Haag mogen ons het trotse Opleiding Filiaal noemen. Wij zorgen ervoor dat iedereen een geliktheid van Just Brands over zich heen krijgt voordat hij of zij de weide wereld in gaat!

Of je nou naar Den Haag komt voor de bezienswaardigheden, het shoppen, Madurodam of het strand, je dag is niet compleet zonder een bezoek en een “Bakkie Pleur”, aan het altijd gezellige Just Brands Den Haag.

Onze brands

PME Legend

PME Legend is een lifestyle kledingmerk dat symbool staat voor vrijheid, mannelijkheid en avontuur. Merkwaarden die we vertalen via de wereld van de cargo pilot en zijn klassieke propellervrachtvliegtuig. De wereld van PME Legend is geïnspireerd door de extreme, intense en veeleisende omstandigheden waarin vrachtpiloten hun dagelijkse werkzaamheden uitvoeren met hun klassieke Amerikaanse propellervliegtuigen. Een heritage die je terugziet in elke PME Legend-collectie.

VANGUARD

Vanguard is een modern, casual lifestyle kledingmerk waar vakmanschap en authenticiteit centraal staat. De Vanguard-man ziet er graag goed uit, heeft oog voor detail, waardeert kwaliteit en houdt van een comfortabele pasvorm. We halen onze inspiratie uit de stoere, mannelijke wereld van custom built Café Racers, waar vrijheid en avontuur de basis is. Door dit te combineren met dressed up herenkleding en de denimcultuur creëeren we een eigen casual, maar geklede urban look.

CAST IRON

Een jong, casual lifestyle kledingmerk met een moderne dressed up twist, wat je direct terugziet in het gebruik van materialen, de manier van ontwerpen en het toepassen van onderscheidende, unieke details. Cast Iron is stoer, mannelijk en heeft een rebelse kant, waar elke man zich in kan herkennen. We volgen niet, maar dagen uit. Met een unieke, hoogwaardige collectie die direct aanvoelt als een klassieke Ford Mustang: elegante designs met karakter en een tijdloze uitstraling.

Vragen?