Openingstijden

Nu gesloten

Maandag
12:00u - 17:00u
Dinsdag
10:00u - 18:00u
Woensdag
10:00u - 18:00u
Donderdag
10:00u - 21:00u
Vrijdag
10:00u - 18:00u
Zaterdag
10:00u - 18:00u
Zondag
closedu - closedu

Contact

Schutterstraat 15

1315VH Almere

The Netherlands

036 820 0312

Route

Sinds 2012

Op 10 mei 2012 opende Just Brands, gevestigd aan de Citadel 32, feestelijk zijn deuren!
In een groot pand van drie verdiepingen hoog, met veel indrukwekkende raampartijen, vallen wij erg op als winkel.
Hoe strak de winkel aan de buitenkant is, zo sfeervol is het binnen. Bij binnenkomst land je letterlijk op de landingsbaan met knipperende lampjes. We nemen je mee op reis door de wereld van het stoere merk PME Legend. Met een jeanswand en een wand met leren jacks, wordt het merk goed vertegenwoordigd. Achterin de winkel stap je binnen in de onverwachtse, rauwe wereld van Cast Iron. Via een trap, inclusief een klein museum waar de mooiste vintage artikelen worden geshowd, kom je op de eerste verdieping bij Vanguard. De gehele eerste verdieping is gereserveerd voor dit merk dat zijn stijl in alle details heeft doorgevoerd met onder andere een oude motor.

Onze brands

PME Legend

PME Legend is een lifestyle kledingmerk dat symbool staat voor vrijheid, mannelijkheid en avontuur. Merkwaarden die we vertalen via de wereld van de cargo pilot en zijn klassieke propellervrachtvliegtuig. De wereld van PME Legend is geïnspireerd door de extreme, intense en veeleisende omstandigheden waarin vrachtpiloten hun dagelijkse werkzaamheden uitvoeren met hun klassieke Amerikaanse propellervliegtuigen. Een heritage die je terugziet in elke PME Legend-collectie.

VANGUARD

Vanguard is een modern, casual lifestyle kledingmerk waar vakmanschap en authenticiteit centraal staat. De Vanguard-man ziet er graag goed uit, heeft oog voor detail, waardeert kwaliteit en houdt van een comfortabele pasvorm. We halen onze inspiratie uit de stoere, mannelijke wereld van custom built Café Racers, waar vrijheid en avontuur de basis is. Door dit te combineren met dressed up herenkleding en de denimcultuur creëeren we een eigen casual, maar geklede urban look.

CAST IRON

Een jong, casual lifestyle kledingmerk met een moderne dressed up twist, wat je direct terugziet in het gebruik van materialen, de manier van ontwerpen en het toepassen van onderscheidende, unieke details. Cast Iron is stoer, mannelijk en heeft een rebelse kant, waar elke man zich in kan herkennen. We volgen niet, maar dagen uit. Met een unieke, hoogwaardige collectie die direct aanvoelt als een klassieke Ford Mustang: elegante designs met karakter en een tijdloze uitstraling.

Vragen?