Openingstijden

Nu gesloten

Maandag
12:00u - 18:00u
Dinsdag
10:00u - 18:00u
Woensdag
10:00u - 18:00u
Donderdag
10:00u - 21:00u
Vrijdag
10:00u - 18:00u
Zaterdag
10:00u - 18:00u
Zondag
12:00u - 17:00u

Contact

Langestraat 31

1811 JB Alkmaar

The Netherlands

072 820 0336

Route

Sinds 2012

Just Brands Alkmaar is al sinds 2012 gevestigd in het stoerste pand van de Langestraat. Tussen de winkels en boetiekjes is Just Brands niet meer weg te denken uit dé winkelstraat van Alkmaar.
De merken hebben alle drie een eigen verdieping in het pand waarin de bezoeker de merken volledig tot zich kan nemen. Loop binnen en waan je gelijk een échte cargo pilot tussen de stoere collectie van PME Legend.
Pas de nieuwste jeans in de robuuste kelder, waar de ruimte wordt gevuld met de moderne look van Cast Iron. Of laat je meenemen binnen de motorscene waar je als een echte gentlemen wordt gekleed met een frisse, klassieke Vanguard look. Hier wordt zelfs de nuchtere Alkmaarder warm van.

Het hechte team heeft een harde kern met jarenlange ervaring die de winkel verrijkt met een familiegevoel. Wees welkom en ervaar het!

Onze brands

PME Legend

PME Legend is een lifestyle kledingmerk dat symbool staat voor vrijheid, mannelijkheid en avontuur. Merkwaarden die we vertalen via de wereld van de cargo pilot en zijn klassieke propellervrachtvliegtuig. De wereld van PME Legend is geïnspireerd door de extreme, intense en veeleisende omstandigheden waarin vrachtpiloten hun dagelijkse werkzaamheden uitvoeren met hun klassieke Amerikaanse propellervliegtuigen. Een heritage die je terugziet in elke PME Legend-collectie.

VANGUARD

Vanguard is een modern, casual lifestyle kledingmerk waar vakmanschap en authenticiteit centraal staat. De Vanguard-man ziet er graag goed uit, heeft oog voor detail, waardeert kwaliteit en houdt van een comfortabele pasvorm. We halen onze inspiratie uit de stoere, mannelijke wereld van custom built Café Racers, waar vrijheid en avontuur de basis is. Door dit te combineren met dressed up herenkleding en de denimcultuur creëeren we een eigen casual, maar geklede urban look.

CAST IRON

Een jong, casual lifestyle kledingmerk met een moderne dressed up twist, wat je direct terugziet in het gebruik van materialen, de manier van ontwerpen en het toepassen van onderscheidende, unieke details. Cast Iron is stoer, mannelijk en heeft een rebelse kant, waar elke man zich in kan herkennen. We volgen niet, maar dagen uit. Met een unieke, hoogwaardige collectie die direct aanvoelt als een klassieke Ford Mustang: elegante designs met karakter en een tijdloze uitstraling.

Vragen?