Openingstijden

Nu gesloten

Maandag
12:00u - 18:00u
Dinsdag
10:00u - 18:00u
Woensdag
10:00u - 18:00u
Donderdag
10:00u - 21:00u
Vrijdag
10:00u - 18:00u
Zaterdag
10:00u - 18:00u
Zondag
12:00u - 18:00u

Contact

Binnenhof 77A

1181 ZJ Amstelveen

The Netherlands

020 820 3480

Route

Sinds 2015

Amstelveen heeft een reputatie als woonplaats voor welgestelden, mede dankzij de vele aantrekkelijke woonwijken. Veel Amsterdammers zijn naar Amstelveen verhuisd op zoek naar rust en ruimte. De bebouwde kom van Amstelveen grenst in het noorden aan de stad Amsterdam en ligt niet ver van Schiphol. Om in de behoeften van de snel gegroeide bevolking te voorzien werd een nieuw centrum, het Stadshart Amstelveen, gecreëerd. Hier bevinden zich een groot winkelcentrum, de centrale bibliotheek, alsmede culturele voorzieningen, horeca en kantoren. En natuurlijk onze eigen Just Brands Store!

De JB Store Amstelveen kenmerkt zich door de twee verschillende ingangen die de winkel biedt. Bezoekers kunnen er voor kiezen om op twee manieren de winkel te bezoeken. Stap je eerst de omgeving van PME Legend binnen of begin je bij Cast Iron en Vanguard? In het midden van de winkel vind je de imposante jeanswand met daarin verwerkt het koffie apparaat wat de hele dag klaar staat voor een warme kop koffie.

De winkel van 170 m2 straalt sfeer uit en nodigt uit tot binnenlopen, mede dankzij de indrukwekkende etalage. Het deskundige team van JB Amstelveen is vriendelijk, enthousiast en maakt het winkelen tot een plezier. Naast een drankje zorgen zij er altijd voor dat er wat lekkers klaar staat.

Onze brands

PME Legend

PME Legend is een lifestyle kledingmerk dat symbool staat voor vrijheid, mannelijkheid en avontuur. Merkwaarden die we vertalen via de wereld van de cargo pilot en zijn klassieke propellervrachtvliegtuig. De wereld van PME Legend is geïnspireerd door de extreme, intense en veeleisende omstandigheden waarin vrachtpiloten hun dagelijkse werkzaamheden uitvoeren met hun klassieke Amerikaanse propellervliegtuigen. Een heritage die je terugziet in elke PME Legend-collectie.

VANGUARD

Vanguard is een modern, casual lifestyle kledingmerk waar vakmanschap en authenticiteit centraal staat. De Vanguard-man ziet er graag goed uit, heeft oog voor detail, waardeert kwaliteit en houdt van een comfortabele pasvorm. We halen onze inspiratie uit de stoere, mannelijke wereld van custom built Café Racers, waar vrijheid en avontuur de basis is. Door dit te combineren met dressed up herenkleding en de denimcultuur creëeren we een eigen casual, maar geklede urban look.

CAST IRON

Een jong, casual lifestyle kledingmerk met een moderne dressed up twist, wat je direct terugziet in het gebruik van materialen, de manier van ontwerpen en het toepassen van onderscheidende, unieke details. Cast Iron is stoer, mannelijk en heeft een rebelse kant, waar elke man zich in kan herkennen. We volgen niet, maar dagen uit. Met een unieke, hoogwaardige collectie die direct aanvoelt als een klassieke Ford Mustang: elegante designs met karakter en een tijdloze uitstraling.

Vragen?