Just Rewards

Spaar punten voor korting en cadeaus. Ervaar het gemak van persoonlijk advies.

nu aanmelden

Voordelen van het Just Rewards membership


Spaar punten

Elke €1 besteding wordt omgezet in 5 Rewards. Bij 2000 Rewards ontvang je €20,- korting voucher. De voucher staat automatisch in je account klaar om in te wisselen bij je volgende aankoop.

Online en Offline

De punten spaar je zowel in de winkel als online en in de app. Ook de kortingsvoucher kun je zowel in de winkels als in de app inleveren.

Member voordelen

Eerder toegang tot sale!

Zo werkt het Just Rewards membership


Volledig digitaal membership

Word member door een account aan te maken op justbrands.nl of meld je aan in de Just Brands App op je telefoon. Als je de app al hebt, update deze dan om je account aan te kunnen maken. Nadat je een account hebt gemaakt vind je daar je digitale pas die je bij de kassa kunt scannen voor punten en kortingen. Ook worden al jouw digitale kassabonnen in je account bewaard.

Voucher besteden

Selecteer bij het winkelen in jouw Just Brands Store de voucher die je wilt gebruiken onder het tabblad Mijn account op je smartphone en toon deze bij de kassa. Klik bij het online shoppen tijdens het afrekenen op de voucher die je wilt gebruiken. Je korting wordt dan automatisch verrekend.

Veelgestelde vragen


Wat moet ik weten voordat ik member wordt?

Het membership is een volledig digitaal, gratis loyaliteits-programma waarbij je punten spaart met al je aankopen, zowel in de winkel als online. Je ontvangt ook speciale aanbiedingen, beloningen, exclusieve uitnodigingen voor events en nog veel meer. Hier kun je alle digitale kassabonnen van je aankopen in de winkel en online terug vinden.

Hoe lang is mijn voucher geldig?

Je punten zijn geldig tot 12 maanden na de startdatum van je membership.Punten die zijn omgezet in een voucher van €20,- korting zijn 3 maanden na afgifte geldig. De afgifte datum is weergeven op de voucher.

Waarom heb ik mijn voucher nog niet ontvangen?

De korting vouchers worden na 14 dagen weergegeven onder Mijn account.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen?

Bekijk dan hier onze klantenservice pagina of neem met ons contact op. Meer weten? Lees hier de algemene voorwaarden.  

Vragen?