Je winkelmand is leeg

Retourneren

Gratis retourneren in de officiële Just Brands webshop

 

Retourprocedure

1. In het ontvangen pakket tref je een document aan dat bestaat uit twee delen: de Afleveringsbon en de Retourbon. Bewaar de Afleveringsbon;

2. Vul de Retourbon in;

3. Plaats de Retourbon en de artikelen in het originele pakket;

4. Verwijder het retouradreslabel (sticker) van de Retourbon en plak deze over het originele verzendlabel van het pakket;

5.
Optie 1: retourneren bij een DHL Parcelshop. Je kunt het pakket kosteloos retourneren bij een DHL Parcelshop. Ga naar één van de DHL locaties. Je kunt deze vinden op: http://www.dhlparcel.nl/nl/particulier/parcelshop.
Optie 2: afhaalafspraak. Je kunt het pakket kosteloos laten ophalen door DHL. Ga naar http://www.justbrands.nl/afhaalopdracht. Vul daar je gegevens en je ordernummer als referentie in. Na het invullen van het gewicht en de grootte van het pakket kun je het gewenste tijdvak selecteren uit de lijst.
Optie 3: retourneren bij een Just Brands winkel. Retourneren bij een Just Brands winkel is alleen mogelijk indien je wilt ruilen of indien de waarde van het terug te betalen bedrag niet hoger is dan €200,-. Indien het terug te betalen bedrag toch hoger is, dan kun je alleen retourneren via Optie 1 of Optie 2. Je kunt de dichtstbijzijnde winkel vinden op http://justbrands.nl/nl/storelocator. Vergeet niet om je leverbon mee te nemen, want zonder deze kunnen wij je helaas niet helpen. Zorg ervoor dat de artikelen niet gedragen zijn en dat ze in oorspronkelijke staat zijn;

6. Bewaar het verzendbewijs van je retourzending tot wij de ontvangst van je retourzending hebben bevestigd.

 

Retourbeleid

Je kunt je online aankopen ruilen bij onze Just Brands winkels. Vergeet niet om je leverbon mee te nemen. Zorg ervoor dat de artikelen niet gedragen en in oorspronkelijk staat zijn. Wanneer de goederen zijn verslechterd, behouden wij ons het recht om te vragen om vergoeding. Let ook op de wettelijk voorgeschreven instructies over de rechten voor het retourneren van goederen in onze Voorwaarden.

 

Terugbetalingen

Wanneer je een artikel of meerdere artikelen retour gestuurd hebt, zorgen wij ervoor dat het bedrag (wanneer toepasbaar) zo snel mogelijk wordt teruggestort. Wij betalen altijd binnen 14 dagen terug, maar doen ons best dit sneller te doen.

 

Een andere vraag over het retourproces?

Onze klantenservice kan je helpen.

Je kunt ons op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 telefonisch bereiken via 085 273 19 98, stuur een e-mail naar shop@justbrands.nl of gebruik ons contactformulier:

 

Request url: www.justbrands.nl/retourneren Request parameters: array(0) { } IP (Remote address): ::ffff:127.0.0.1 IP (Cloudflare restore): 34.229.24.100 User agent: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)