PME Legend City Tee

PME Legend City Tee

Trots op je stad!

De City Tee’s zijn er weer!

Laat zien dat je trots bent op je stad met het PME Legend City Tee! Bij een besteding vanaf € 149,- in een Just Brands store krijg je gratis een T-shirt met het wapen van de stad erop! Deze actie loopt alleen in de winkels. Kom gezellig naar een Just Brands store voor jouw PME Legend City Tee!

Wees er snel bij!

De PME Legend City Tee’s zijn tijdelijk verkrijgbaar, dus wacht niet te lang – scoor snel je gratis T-shirt bij je favoriete Just Brands store! Na witte en zwarte hebben we nu donkerblauwe City Tee’s. Het is dus een echt collector’s item! De City Tee’s zijn beschikbaar met de wapens van de steden waar we een winkel hebben. Op welke stad ben jij trots?

Trots op…

Ook onze ambassadeurs zijn trots op hun stad. Maar waarom?

Barry Paf
Barry Paf

Barry Paf

PME Legend Ambassadeur Barry Paf is trots op Amsterdam. Hij vertelt ons wat zijn stad voor hem betekent.

Stores

Amsterdam

Waarom ben je trots op Amsterdam?

Omdat het een plek is waar je lekker jezelf kunt zijn! Het is aan de ene kant een wilde wereldstad, maar toch voelt het soms ook als een gezellig dorp. Ik kom altijd bekenden tegen. De combinatie vind ik zo leuk.

Wat betekent de stad voor jou?

Een fijne plek om te wonen, te genieten en met vrienden af te spreken. Amsterdam staat voor vrijheid: iedereen is hier welkom. Zoveel verschillende mensen komen hier samen en wonen hier fijn.

Favoriete plekken

Wat is je favoriete plek in Amsterdam?

De Regulierdwarsstraat is echt een aanrader! Daar ben ik vaak te vinden. Je hebt er allerlei leuke restaurantjes, bars en uitgaansgelegenheden. Van s’middags tot diep in de nacht – hier is altijd iets te beleven.

Waar zit je graag op het terras?

Bar Blend is een top plek in het centrum. Als je daar gaat zitten, dan kijk je echt je ogen uit. Bij mij in het wat rustigere Amsterdam Noord is café ‘t Sluisje op de Nieuwendammerdijk geweldig!

Onze stores

Bezoek een Just Brands store en shop jouw favoriete items. Bij een besteding vanaf € 129,- krijg je het PME Legend City Tee – bedrukt met het wapen van de stad waar je shopt – gratis!

Almere
Zoetermeer
Alkmaar
Utrecht
Alle winkels
Almere

Almere

Schutterstraat 15
Ontdek winkels
Zoetermeer

Zoetermeer

Burg. Van Leeuwenpassage 19
Ontdek winkels
Alkmaar

Alkmaar

Langestraat 31
Ontdek winkels
Utrecht

Utrecht

Oudegracht 115-117
Ontdek winkels
Vragen?
Er ging iets mis. Probeer het opnieuw of herstart de app.