Je winkelmand is leeg

Onze jeans

Cast Iron jeans zijn er in twee modellen en verschillende wassingen: de Riser fit en de Cope fit. De Riser heeft een slim-fit pasvorm, een moderne fit met smalle pijpen. De Cope heeft een zogenaamde tapered fit, waarbij de pijpen vanaf de knie smal toelopen. Beide pasvormen komen in diverse seizoen wassingen en voorzien van stretch voor een prettig draagcomfort.

Voor onze jeans werken wij samen met de beroemde denim leverancier Candiani. Dit Italiaanse familiebedrijf staat bekend om hoogwaardige denimkwaliteit, duurzame productieprocessen en innovatieve technieken.

Ben jij ook zo’n die-hard voetbalfan?

Dan moet je even verder lezen! Tijdens de Denim Experience maak je kans op een compleet verzorgde Premier League voetbalreis voor 2 personen.

Het Engelse voetbal staat wereldwijd bekend om de geweldige stadions, uitbundige supporters en de overweldigende sfeer. Zie jij jezelf, samen met je beste maat, uit volle borst meezingen met het lokale clublied? Koop dan een Cast Iron jeans en maak kans op deze geweldige reis. Natuurlijk is er ook nog de gelegenheid om de stad waar jullie verblijven te ontdekken.

De Premier League voetbalreis bestaat uit:

- Heen- en terugreis
- Tickets voor een voetbalwedstrijd naar keuze
- Vervoer van en naar het stadion
- Hotelovernachting

Hoe doe ik mee?

Koop tijdens de Denim Experience (looptijd 1 september t/m 30 september) een Cast Iron jeans en registreer je aankoop (bewaar je aankoopbewijs).

REGISTREER JOUW JEANS

Voorwaarden

Bewaar je aankoopbewijs en maak kans op deze unieke prijs!

De actie loopt van 01-09-2018 t/m 30-09-2018 en is alleen geldig bij volledige online registratie én op vertoon van het aankoopbewijs van een van de volgende Cast Iron jeans:

CTR185202-LHG, CTR185203-LHB, CTR185207-MCR, CTR185208-GGC, CTR185209-WIB, CTR185210-BGS, CTR350-GOC, CTR390-FU

BEKIJK DE ACTIEVOORWAARDEN
Request url: www.justbrands.nl/ci-denim-experience Request parameters: array(0) { } IP (Remote address): ::ffff:127.0.0.1 IP (Cloudflare restore): 34.229.24.100 User agent: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)